Basica Direkt termékteszt

Basica Direkt termékteszt

Levert, fáradt, koncentrációhiányban szenved? Ismerős ugye? Gyakran kérdezzük meg magunktól: Hogyan kaphatjuk vissza az energiánkat? Az energiahiány oka lehet a szervezet túlsavasodása, amelyet a stressz és a nem megfelelő étrend vált ki. A Basica Direkt biztosítja a szervezet számára értékes bázikus nyomelemeket, ami segít a sav-bázis egyensúly helyreállításában. Több mint 700 terméktesztelő vett részt a 2018. április 2. és 30. között megszervezett Basica Energiakúrán, és osztotta meg tapasztalatait barátaival, ismerőseivel, családjával. Íme a főbb eredmények:


Érezhetően több energia a sav-bázis egyensúlyban

  • 69% energikusabbnak érezte magát a Basica Direkt® bevétele után
  • 72% szerint a Basica Direkt® bevétele után kevésbé érezték magukat fáradtnak

Nem csoda, hogy a résztvevők 90%-a ajánlani fogja a Basica Direkt-et másoknak is.

4 izgalmas héten át volt lehetősége a résztvevőknek értékes információkkal gazdagodni a sav-bázis egyensúlyt illetően, továbbá kipróbálni a Basica Energiakúra kapcsán a Basica Direkt-et.

 

Íme néhány vélemény:

  • Igazán lelkes vagyok a Basica Direct kapcsán. Sokkal energikusabb lettem. A halogatás már a tegnapé. A tavaszi nagytakarítás is sokkal könnyebben ment, és utána még mindig úgy éreztem, hogy van kedvem még valamit csinálni. Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel, és ezt már közöltem a körülöttem élőkkel is. Fogom szedni a Basica Direkt-et a következő kúra során is. (Collin)
  • Teljesen lelkes lettem. A bevitel annyira egyszerű, szimplán magammal viszem a munkába, sportoláshoz, vagy ha elutazom. Éberebb, energikusabb és aktívabb vagyok. A családom, barátaim – mind lelkesek lettek. Javasoltam a terméket mindenkinek, és mindenki lelkesen fogadta. Köszönjük ezt a terméket. (Regentanz18)
  • A Basica valóban egy kiváló energiabomba, és azóta jobban is alszom. Nagyon jó ízű készítmény, és a bevitele is nagyon praktikus. A férjemnek és a fiamnak is nagyon ízlett. Köszönöm, hogy csatlakozhattam, ezentúl mindig kúraszerűen fogok Basica-t fogyasztani. Nagyszerű a Basica! (Andi)


Látható: A Basica Direkt energiát és új lendületet adott. Ezt igazolja a résztvevők lenyűgöző megerősítése is.

Információk a Basica Direkt-ről

A Basica Direkt támogatja a szervezetet, több lendületet és energiát biztosít. A Basica Direkt bázikus ásványi anyagai és értékes nyomelemei, mint például a cink, stabilizálják a sav-bázis egyensúlyt és támogatják a mentális frissességet.

A benne lévő magnézium csökkenti a fáradtságot és kimerültséget, a kalciummal együtt pedig támogatja az energia-anyagcserét. Így biztosítja a Basica Direkt az energiát és új lendületet.

  • Praktikus kiszerelés – stick formában egyből víz nélkül bevehető
  • Frissítő, természetes citromos íz
  • Cukor-, jód-, laktóz- és gluténmentes
  • Várandós és szoptatós kismamák is fogyaszthatják

Miért jelentős a túlsavasodás az emberek között?

Különösen jelenlegi táplálkozási szokásaink zavarhatják meg a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Mindenekelőtt a fehérjében gazdag ételek, mint a hús, a kolbászfélék, a sajt és a tejtermékek, de a kenyér és a gabonafélék is savképzőként hatnak a szervezetben.

Ennek eredményeként a sejtekben az energiatermelés csökken. A fő oka: Az enzimek, az energia anyagcseréjének eszközei a túlsavasodás miatt az aktivitásukban akadályozva vannak. Az érintettek ezáltal fáradtnak érzik magukat, és úgy érzik, hogy teljesítőképességük is lecsökkent. Ehhez társulhatnak a koncentrációs problémák és motiválatlanság.

Ilyenkor felmerül a kérdés: Hogyan kaphatom vissza az energiámat? Az étrendváltozás az alfája és az omegája a sav-bázis egyensúly helyreállításnak. Sokkal több bázikus élelmiszert szükséges fogyasztani, például zöldséget és gyümölcsöt. Ha szeretné tudni, hogy melyik élelmiszerek savasító, melyek lúgosító hatásúak, akkor ne habozzon megnézni élelmiszertáblázatunkat.

Egy savmentesítő kúra bázikus ásványi anyagokkal stabilizálja a sav-bázis egyensúlyt a szervezetben, és biztosítja az egyenletes energia-anyagcserét. Szedése több hétig javasolt.